Despre noi

De la început am pornit cu dorința de a vă oferi servicii medicale complete de cea mai bună calitate și în scurt timp ne-am dezvoltat și am înființat

Clinica Recumed

Modernă, sigură, aproape de pacienții săi, Clinica Recumed corespunde celor mai înalte standarde medicale, oferă servicii avansate de diagnostic și tratament. Pasiunea si obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul.

Clinica Recumed îşi dedică toate resursele pentru a vă ajuta să vă refaceți starea de sănătate în cel mai scurt timp posibil, asigurând fiecărui pacient servicii medicale ambulatorii profesioniste la cele mai înalte standarde de calitate, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie.
În Clinica Recumed sunteți întâmpinați de un colectiv de cadre medicale cu o bogată experiență, gata oricând să vă ajute. Medicii acordă o deosebită atenție atât prevenirii, depistării cât și tratării bolilor și beneficiază de aparatură medicală modernă pentru efectuarea investigațiilor în cele mai bune condiții.

Departamentul de imagistică are echipamente medicale de ultimă generaţie, prin care se pot realiza cele mai importante investigaţii: radiologie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie şi alte explorări funcţionale.

Centrul medical Recumed deţine certificările ISO 9001 de Management al Calităţii pentru toate specialităţile medicale.

Misiune & Viziune & Valori

Misiunea noastră este de a răspunde nevoilor dumneavoastră, având ca suport cei mai buni specialişti şi tehnologie medicală de ultimă generaţie.
Ne-am propus să devenim un centru medical de referință la nivel județean, garant al calității, recunoscut pentru valoarea pe care o aducem societății și partenerilor săi.
Valorile în care credem sunt: profesionalism, dragoste faţă de semeni, respectul şi responsabilitatea faţă de pacienţi şi partenerii de afaceri, cautând în permanenţă căi mai bune de a satisface nevoile pacientilor.

Galerie foto

Program

Luni-Vineri:07:30 – 20:30
Sambata:07:30 – 14:00
Duminica:Inchis
    Programarea online - este valida doar dupa confirmarea reprezentantului CLINICII RECUMED!

Unde ne gasiti?

Str. C-tin Dobrogeanu Gherea, Nr. 24
Vaslui - Romania

Telefon: __________ +40 335 404 504
Telefon: __________ +40 335 404 520
Telefon: __________ +40 727 337 772
Telefon: __________ +40 740 029 858