Termeni si Conditii

Clinica Recumed va prezinta aceste pagini de web (web site), anexele, atasamentele, legaturile (links) si serviciile aferente in conformitate cu urmatorii termeni si urmatoarele conditii :

Download-ul

• informatiilor din acest site este permis doar in urmatoarele cazuri, si poate fi revocat in orice moment:
• pentru uz ne-comercial
• fara a altera informatia
• mentionand nota de copyright “Copyright RecuMed Clinic – Toate drepturile rezervate”. Trademark
• “RecuMed Clinic”, logo-ul “RecuMed Clinic”, numele sit-ul “www.recumedclinic.ro”, sunt denumiri si marci comerciale (trademarks) ale RecuMed Clinic. Celelalte denumiri, marci comerciale si logo-uri utilizate in acest site sunt proprietatea companiilor respective.

Toate drepturile rezervate

Continutul paginilor din acest site de Internet Web Site: www.recumedclinic.ro, inclusiv designul si conceptia lor, sunt proprietatea intelectuala a RecuMed Clinic.

Garantii

• Sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate in legatura cu accesarea si utilizarea acestui site sau a serviciilor aferente. RecuMed Clinic nu poate fi tinut responsabil pentru orice dauna directa, indirecta de orice natura, sau de orice alta speta decurgand din accesarea sit-ului, la informatia din acest site sau utilizarea sau accesul la acest site sau la orice alt serviciu aferent acestuia. In cazul in care sunteti nemultumit de acest site INCETATI utilizarii/accesului la acest site sau la serviciile aferente acestuia. Exista probabilitatea ca acest site sa contina inadvertente si erori.
De asemenea, exista probabilitatea ca, continutul acestui site sa fie modificat de catre terti neautorizati RecuMed Clinic acuratetea acestui site sau continutul lui..
• Acest site, desenele, gif-urile, imaginile, continut de natura electronica, informatiile continute de acesta sau de orice alt serviciu oferit de acesta, sunt oferite fara nici o garantie, implicita sau explicita, incluzand, dar fara a se limita la: informatie, traducere, imaginile, utilizare, pretabilitate pentru un scop general sau un scop anume sau de alte efecte secundare directe sau indirecte.
• Sunteti de acord ca orice garantie ce este prevazuta pentru un anume produs sau serviciu prezentat in acest site este oferita in mod exclusiv de producatorul, proprietarul, reprezentantul sau distribuitorul acelui produs sau serviciu, cu exceptia cazurilor precizate altfel.
• De asemenea, ati luat cunostinta de faptul ca accesul la acest site sau la serviciile aferente nu sunt in mod obligatoriu fara probeleme de natura electronica sau fara intreruperi.

Mentiuni speciale

• Specificatiile tehnice sunt informative si se pot schimba fara notificare prealabila.
• Poze afisate au caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
• Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila;
• Preturi sunt exprimate in RON sau in EURO (se calculeaza in lei la cursul BNR pentru data efectuarii platii) si nu includ TVA sau transport la domiciliu
• Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de tiparire.

Galerie foto

Program

Luni-Vineri:07:30 – 20:30
Sambata:07:30 – 14:00
Duminica:Inchis
    Programarea online - este valida doar dupa confirmarea reprezentantului CLINICII RECUMED!

Unde ne gasiti?

Str. C-tin Dobrogeanu Gherea, Nr. 24
Vaslui - Romania

Telefon: __________ +40 335 404 504
Telefon: __________ +40 335 404 520
Telefon: __________ +40 727 337 772
Telefon: __________ +40 740 029 858