Conform Ordinul MS nr. 873/2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 437 din 25.05.2020

1. Accesul in clinica al pacientilor se face exclusiv pe baza de programare online/telefonica si doar in urma unui triaj telefonic realizat de catre echipa de call center a clinicii Recumed.

2. Pacientii sunt rugati sa vina neinsotiti. Exceptie fac: copiii, persoanele cu nevoi speciale, pacienţii foarte vârstnici. In cazul pacientilor copii, un singur parinte va insoti copilul in clinica pentru tratament.

3. Rugam pacientii sa vina mai devreme cu 10 minute fata de ora programarii, pentru a asigura timpul necesar protocolului de dezinfectare anti-covid.

4. Este necesar ca înainte şi după terminarea tratamentului, pacienţii/însoţitorii sa poarte masca de protectie.

5. Accesul in clinica nu se poate realiza mai devreme de ora programarii, pentru a nu aglomera zonele de asteptare. Daca sositi mai devreme, veti fi rugat sa asteptati in masina sau intr-o zona care sa permita aplicarea regulilor de distantare sociala.

6. Accesul in clinica se poate face doar in momentul in care veti fi invitat de catre reprezentanul clinicii care se ocupa de preluarea pacientilor si desfasurarea protocolului de dezinfectare. In situatia in care, din motive obiective, nu putem asigura preluarea la ora stabilita pentru programare, va vom comunica motivul si durata intarzierii.

7. Din momentul in care pacientul a fost anuntat ca putem asigura preluarea in clinica, acesta incepe protocolul de dezinfectare.

8. La intrarea in clinica vi se va masura temperatura coroporala cu ajutorul unui termoscanner. In situatia in care temperatura depaseste 37.3 grade, va fi necesar sa va reprogramam si sa consultati medicul de familie.

9. Veti fi rugat sa va dezinfectati mainile folosindu-va de dispenserele pozitionate la intrare.

10. In salile de asteptare si spatiile comune sunteti rugat sa pastrati distanta sociala de 1.5 – 2 m fata de ceilalti vizitatori.

11. Accesul catre cabinete se va realiza cu ajutorul liftului, pentru cabinetele care sunt pozitionate la etajele superioare.

12. La intrarea in cabinet sunteti rugat sa va dezinfectati mainile cu solutia antiseptica aflata in dispenserele de la intrarea in cabinet.

13. In urma recomandarilor legale privind limitarea raspandirii virusului SARS-COV-2, au fost indepartate din salile de asteptare revistele, jucariile etc. Va rugam sa solicitati personalului clinicii ajutorul in situatia in care aveti nevoie de sprijin pentru a va asigura sederea in clinica in parametrii optimi.